Person­uppgifts­policy Hur vi samlar in och använder data om dig

Bakgrundsbild

Skapad: 2020 07 30

Vi på Vikens Thai Chilli samlar in data om ditt beteende när du besöker hemsidan.

Dina personuppgifter är helt anonyma för oss och den datan vi får används främst för att kunna skapa innehåll som känns värdefullt och relevant för dig.

Tredjeparts programvara

Google Analytics

Vi använder Google Analytics som samlar besöksdata och berättar om besökarnas beteende på vår hemsida: t.ex, vilka sidor som används mest, hur mycket tid besökarna spenderar på respektive sidor samt varifrån besökarna kommer. Alla uppgifter är dock helt anonyma för oss och vi vet inte vilka personer som besöker vår hemsida. Google Analytics är främst ett verktyg som vi använder för att få insikt om generella tendenser kring användarbeteende på vår hemsida. Det finns ingen personkoppling i dessa uppgifter.

Hotjar

Med hjälp av hotjar tar vi reda på hur du interagerar med hemsidan: hur du skrollar, vad du klickar på. All data som vi får in är helt anonym. Det vi vet om dig är bl.a. vilket land du kommer ifrån, vilket operativsystem och webbläsare du använder. Med hjälp av hotjar kan vi upptäcka buggar samt användbarhetsproblem och se till att du får den bästa användarupplevelse under ditt besök på vår hemsida.

Dina rättigheter

Du har rätt till att få tillgång till all data som företag samlar om dig. Du har dessutom rätt att be om att ta bort eller ändra både din data och dina personuppgifter helt efter dina egna önskemål. Eftersom vi inte samlar in någon personlig data om dig har vi inget som vi kan skicka till dig.

Take away och uteservering

Take away och uteservering

Lunchmeny

Vardagar 11.00-15.00

På vardagar serverar vi lunchmeny mellan 11.00 och 15.00. Pris per portion är 110 kronor. Du kan välja mellan fler än tio rätter!

Se lunchmenyn
Lunchmeny
110portion